Alla inlägg den 26 maj 2009

Av liden - 26 maj 2009 20:26

Ja, då har man stått på ve´backen idag, kommit en bit men fortfarande långt kvar:-(  Trodde i min enfald att det skulle hjälpa till att skingra tankarna att stå i surr från traktorer och vedkap, men icke. Det känns stundvis mycket bra, och stundvis uselt, tror att jag lider av abstinens, är beroende av vissa upplevelser tror jag:-S.

Tror till på köpet att jag blivit lite kvinnlig också, samtidigt som vedkapning har jag även tvättat kört diskmaskin och skurit och marinerat kött, inte kvinnlig för att vissa saker kan ses som kvinnliga göromål utan föratt jag kombinerat allt, tror inte att jag ens brukar tänka tanken att få så mycket gjort samtidigt. Brukar mest bli jävligt tunnelseende när jag ska göra något.


Nu undrar säkert folk hur det kan komma sig att jag marinerar kött, har för mig att jag skrivit att det inte ens känns lockande med grillning trots att sommaren är i antågande. Nu råkar det vara så att jag pratat med en riktigt riktigt trevlig människa om att EVENTUELLT grilla och ta nån öl i helgen, vet att inget är säkert förrän köttet ligger på grillen, men tror inte någon tycker att jag är konstig om jag hoppas att det går i lås, skulle verkligen tycka att det vore trevligt. Tar verkligen inget förgivet, men ingen kan tycka att jag är dum som hoppas, trots allt är hoppet det sista som lämnar människan.  Sa till en fin människa en gång, att även om jag önskar vinna miljoner, kommer jag inte tacka nej till tiotusen. Förvirrande? Kanske, men de som betyder något vet vad jag menar, särskillt DU, som jag sa det till, jag vet att du minns;)

Kommer kanske mer sen..

Av liden - 26 maj 2009 08:42

Tror att jag möjligen var lite bitter igår.. Så kan det vara ibland, inget att göra något åt. Hade lite konverserande med några människor igårkväll/natt känns mycket bättre nu! Det var något mer jag tänkte på, men det försvann på något vis.

Jo, nu kom det! Fått kommentarer av signaturer somjag inte har någon aning om vilka dom är, visst det är detsamma men man blir ju fan nyfiken.. Bla fick jag en kommentar av en viss "K" som skrev: du vet vad jag sa. Visst om man bara visste vem, skulle jag veta vad som blivit sagt. Förvirrande.


Förmodligen bara till å söka upp vedhögen, den lär ju knappast fixa sig själv:-(

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
31
<<<
Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards