Alla inlägg den 27 maj 2009

Av liden - 27 maj 2009 23:15

Vet nu hur en krossad insekt känner sig.. Lika fint som jag mått tidigare, lika ruttet mår jag nu! Fy fan, det vänder snabbt i den här branschen!

Vill bara försvinna! Känner mig helt värdelös!

Nu kan nån få skjuta mig igen!  Ska lägga tak imorrn, kanske kan ramla ner?? Hmm, förmodligen inte... SKIT!!

Av liden - 27 maj 2009 22:09

Kändes bra för en stund sen men nu dalar det, och fort går det.. Händer vissa saker här, eller det händer INTE saker, finns säkert en logisk förklaring, men det är inte alltid jag är stark nog att se det. Eller närmare bestämt, det är inte ofta alls just nu.

Av liden - 27 maj 2009 20:16

Stått i ve´kapen igen, Hälften klart!

Känner mig dessutom på mindre ruttet humör nu! Stått och funderat på helgen som va, då blev jag glad, HON gör mig glad! Vi var ut och tog en öl på lördagen, och på söndagen sa hon att det varit trevligt, och att vi kanske skulle göra om det nångång när hon inte hade planer för söndagen, det var glädjande, inte minst för att det var hennes förslag och inte mitt, som det brukar vara. Vet att det inte finns några garantier, MEN glad blev jag, DET är en garanti! Kan inte låta bli att njuta av de positiva intrycken:D

Kommer i mitt lyckorus inte på mer nu...

Av liden - 27 maj 2009 15:38

Känns lite bättre nu än tidigare, inte mycket men man får vara nöjd för de lilla! Förstår inte riktigt hur folk kan vara så ombytliga, ena stunden si, för att i nästa vara så.. Rätt knepigt om man frågar mig. Fast det är ju klart, alla har vi våra små egenheter, så även jag. Alla har sina randiga skäl, och rutiga orsaker. Hur som helst, klart är ju att det inte är helt lätt att begripa sig på alla människor, kanske det som är så spännande med människor i allmänhet?

Börjar känna mig rätt tom inombords. Hur kan det komma sig att man kan bli så i det närmaste besatt, har gjort så många fullständigt otippade saker senaste tiden att man skulle kunna tro att jag blivit komplett galen...

Av liden - 27 maj 2009 08:27

Usch å fy, idag är jag less! Inget var spikat och inget Är spikat. Har bara en känsla av att den EVENTUELLA grillningen kommer att gå om intet, vet att jag inte skulle eller ville hoppas för mycket, men det är väl klart att man hoppas, är väl inte så konstigt, eller? Men som sagt inget är klart, inte åt nått håll. Ska försöka se positivt på det idag, och det är ju klart att jag hoppas ännu. Det vara bara en känsla jag fick, och det är ju dom jag skulle vädra här.

Vedhögen väntar! kommer kanske tillbaka senare..

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
30
31
<<<
Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards